Agency rekryterar tre

För att möta det ökade behovet från kunder som Vattenfall, Swarovski och Logicenters rekryterar Agency tre nya medarbetare.

Inför hösten ansluter konsulterna Maria Gertell, Anton Westerborn och Ebba Carlsson till pr-byrån Agency. De senaste månaderna har byrån fått kunder som Vattenfall, Swarovski och Logicenters vilket gjort att behovet av rekrytering ökat.  

Maria Gertell kommer närmast från rollen som nordisk PR- och kommunikationsansvarig för Ticket. På Agency kommer hon att arbeta med kunderna Vattenfall, Svensk Fastighetsförmedling och Finnair.

Anton Westerborn har den senaste tiden jobbat som externkommunikatör hos järnvägsentreprenören Strukton Rail och dessförinnan som copywriter på Smartbox. Anton kommer att jobba med kunder som Projektengagemang, Huawei och Goodyear. 

Ebba Carlsson är nyutexaminerad från Berghs och kliver in som ny pr-assistent. 

Se artikel i Resumé