Nu söker vi PR-praktikant!

Inför hösten söker vi en nyfiken och engagerad praktikant som vill få en inblick i hur det dagliga arbetet med PR och kommunikation fungerar. Som PR-praktikant hos oss får du en chans att utveckla dina praktiska kunskaper och arbeta med några av Sveriges mest spännande varumärken.

Du ska vara driven, ödmjuk och noggrann för att trivas hos oss. Din bakgrund och utbildning är självklart också viktig, men huvudsaken är att du har ett brinnande intresse för kommunikation och PR. För att din tid ska bli lärorik vill vi dock att du gör din praktik i samband med eftergymnasiala studier. Din praktikperiod hos oss bör vara minst fyra veckor lång, men vi ser gärna att den är längre. Programmets målsättningar och förväntningar utformas tillsammans med dig innan start.

Tror du att Agency är rätt för dig? Maila ditt CV och personligt brev till join@agency.se och låt oss veta varför. Intervjuer sker löpande.

Som praktikant hos oss får du:

  • Arbeta med väletablerade och starka varumärken
  • Fördjupa dig inom många olika spännande branscher och områden
  • Ta eget ansvar, träffa kunder och arbeta i olika team och projekt
  • Lära dig grunderna för PR-hantverket
  • Använda din teoretiska bas och skaffa praktisk erfarenhet
  • Testa att skriva pressmaterial och ha löpande kontakt med media
  • Praktisera på Sveriges mest engagerade PR-byrå mitt i stan