GDPR på Agency

GDPR på Agency

Agency vill kunna skicka de bästa nyheterna och inbjudningar till dig och för att kunna göra detta behöver vi lagra och behandla dina personuppgifter. Om du inte vill ta del av nyheter och inbjudningar får du gärna kontakta info@agency.se. Vill du däremot fortsätta att få information från oss behöver du inte göra något, men vi rekommenderar dig att fortsätta läsa här.

Agency använder dina personuppgifter enligt General Data Protection Regulation (GDPR): Vi samlar inte in mer information än vad som behövs, vi har inte kvar information längre än nödvändigt och vi använder inte dina personuppgifter till något annat än vad som var syftet när de samlades in. Vi säljer inte heller vidare uppgifter till tredje part och du kan alltid begära att de uppgifter vi har om dig raderas/kompletteras när du önskar.

Vi sparar följande personuppgifter för att kunna skicka ut nyheter och inbjudningar till evenemang eller seminarium:

– För- och efternamn
– Telefonnummer
– E-postadress
– Företag
– Titel

Rekrytering
Du kan alltid känna dig trygg när du söker jobb hos oss. Vi hanterar och förvarar dina personuppgifter tryggt på en server som enbart rekryteringsansvariga har åtkomst till. Vi sparar inte heller dina uppgifter längre än nödvändigt.

Har du frågor kring Agencys behandling av personuppgifter, vilka uppgifter som eventuellt finns registrerade kring dig eller om du vill bli raderad, vänligen kontakta Peter Larsson, peter@agency.se. Du har även rätt att kontakta tillsynsmyndigheten för GDPR. Tillsynsmyndighet är Datainspektionen, www.datainspektionen.se.