Nu söker vi en AD-praktikant!

Nu söker vi en AD-praktikant!

2018-01-04

Nu söker vi en nyfiken AD-praktikant som brinner för att skapa snygg design och digital kommunikation. Du får chans att utveckla dina praktiska kunskaper och arbeta med några av Sveriges mest spännande varumärken.

Som praktikant på Agency får du vara med och bidra i våra kundprojekt och i produktionen av allt från infografik och trycksaker till innehåll i sociala medier och digital design. Vi erbjuder en kreativ miljö där du får insyn i hur arbetet inom design och kommunikation fungerar på en PR-byrå. Tillsammans utformar vi målsättningar för praktikperioden och du får kontinuerlig vägledning för att växa som designer.

För att trivas hos oss bör du vara driven, ödmjuk och noggrann. Du har också påbörjat eller avslutat eftergymnasiala studier inom relevant område. Din praktikperiod hos oss bör vara minst fyra veckor lång, men vi ser gärna att den är längre.

Du kommer välkomnas av ett glatt gäng med mycket energi och en gemensam drivkraft att varje dag bli ännu bättre än vad vi var igår.

Om dig:
– Du har påbörjat eller nyligen avslutat eftergymnasiala studier inom design och kommunikation, exempelvis Hyper Island, Berghs, Forsbergs eller liknande.
– Behärskar Adobe Photoshop, Illustrator och InDesign på en grundläggande nivå.
– Är genuint intresserad av kommunikation, formspråk och att ta fram spännande budskap och koncept med kreativ höjd.

Tror du att Agency är rätt för dig? Maila CV, personligt brev och arbetsprover till jobb@agency.se. Ange även vilken period du har möjlighet att praktisera. Intervjuer sker löpande.