Vi söker en projektledare!

Vi söker en projektledare!

2017-03-30

På Agency följer vi inte bara med utan bidrar aktivt till att förskjuta gränserna för vad som är möjligt inom kommunikation. Vi vill rekrytera de bästa och mest kreativa medarbetarna till vårt team och just nu söker vi en projektledare med extra allt.

Du som söker dig till oss har minst tre års erfarenhet från tidigare arbete på en PR-byrå. Självklart har du ett brinnande intresse för kommunikation och följer medierapporteringen kring aktuella samhällsfrågor och vår bransch. Att du dessutom är driven, noggrann och en skicklig skribent med en social förmåga utöver det vanliga förutsätter vi.

Som projektledare hos oss får du leda PR-arbetet för några av världens ledande varumärken och skapa inspirerande kommunikation. Du får därmed kundansvar och ansvar för försäljning gentemot befintliga och nya kunder. Dessutom får du jobba på Sveriges skönaste och mest engagerade PR-byrå mitt i stan.

Vi söker dig som:
– Har relevant utbildning och stort intresse för PR och kommunikation
– Har minst tre års erfarenhet från tidigare arbete på PR-byrå
– Är lösningsorienterad, idérik, effektiv, strukturerad och prestigelös
– Har lätt för att skriva och är väl insatt i det svenska medielandskapet
– Har god förståelse för de klassiska kommunikationsverktygen, men kan också tänka kreativt och bidra med nytänkande idéer och kunskap

Tror du att du är rätt person för Agency? Maila CV och personligt brev till jobb@agency.se och låt oss veta varför. Intervjuer sker löpande, men vi vill höra av dig senast den 15 april.

Agency jobbar med ett 30-tal uppdragsgivare och varumärken inom en rad olika branscher. Några exempel är Viking Line, Goodyear Dunlop, RFSU, Finnair, Warner Bros., Bacardi, Svensk Fastighetsförmedling, Life, Happn, Skyscanner och Skanska.