Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Arkitektbyrån Kjellgren Kaminsky väljer Agency

kjellgrenk

Göteborgsbaserade arkitektbyrån Kjellgren Kaminsky väljer Agency som ny pr-byrå.

Kjellgren Kaminsky startades för tolv år sedan av Fredrik Kjellgren och Joakim Kaminsky, sedan några år tillbaka har byrån även kontor i Stockholm.

– Efter att ha utvärderat ett antal byråer föll valet på Agency. Vi värdesätter både deras långa erfarenhet och vår personliga kontakt. Vårt samarbete blir en viktig del av Kjellgren Kaminskys resa som en inspirerande och hållbar arkitektbyrå, säger Joakim Kaminsky, arkitekt och delägare på Kjellgren Kaminsky i en kommentar.

– Det känns otroligt roligt att få möjlighet att arbeta med Kjellgren Kaminsky. Förutom att de skapar inspirerande arkitektur har de dessutom en stark positionering inom hållbarhetsfrågor, vilket vi tycker är både viktigt och intressant, säger Peter Larsson byråchef och projektledare på Agency.