Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Möt våra nya kollegor

Agency är glada över att få presentera fyra nya fantastiska kollegor. Vi säger varmt välkomna till Victoria, Lova, Samuel och Jasmine!

VICTORIA ADAMCZAK

Victoria kommer närmast från e-handelsföretaget Nelly.com och ansluter nu till Agency som PR-assistent. Hon har studerat Business & Marketing på Stockholm School of Business och har tidigare erfarenhet från byrån Redgert Comms samt marknadsföring på Studentwork.

LOVA HJERTBERG

Lova tog nyligen examen från Södertörns Högskola där hon läst journalistik och ansluter nu till Agency som PR-assistent. Närmast kommer Lova från en praktik på PR-byrån JMWGolin samt arbete på börsnoterade konsultbolaget WSPs kommunikationsavdelning vid sidan av studierna.

SAMUEL LAKÉN

Samuel ansluter till Agency som PR-konsult. Han har en fil.kand. i statsvetenskap och en högskoleexamen i retorik från Örebro universitet. Samuel kommer närmast från rollen som Researcher på New Republic PR.

JASMINE SOWOUD

Jasmine kommer närmast från rollen som kommunikatör på Svenskmärkning AB. Nu ansluter hon till Agency som PR & kontorsassistent. Jasmine har en kandidatexamen iDigitala Kulturer samt en masterexamen i Strategisk Kommunikation från Lunds Universitet.