Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Club med

Familjedrömjobbet

Redan 1950 grundade Club Med sin verksamhet och var först i världen att erbjuda all inclusive, ett succékoncept som anammats av många resebolag därefter. Det franska resebolaget är näst intill kultförklarat i hemlandet och även i andra delar av världen. Agency fick uppdraget att relansera varumärket på den svenska marknaden och skapa en aktivitet för att ge Club Med uppmärksamhet. Det resulterade i Familjedrömjobbet, en kampanj som också genomfördes i Storbritannien.

Club Med sökte i Familjedrömjobbet en resglad familj för jobbet att recensera tre lyxiga all inclusive-resorts. Förutom att familjen fick resorna helt gratis, betalades det dessutom ut lön för arbetet. Jobbet publicerades på Instagram i form av en fototävling där deltagarna taggade sin bästa resebild med hashtagen #familjedrömjobbet. En tvåbarnsfamilj från Göteborg blev slutligen de som fick jobbet i kampanjen på den svenska marknaden.
Spela videoklipp