Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

club med

Familjedrömjobbet

Spela videoklipp

brief

Det franska resebolaget Club Med grundades redan 1950 och var först i världen att erbjuda all inclusive. I hemlandet och i andra delar av världen är Club Med nästintill kultförklarat. I slutet av år 2019 fick Agency som uppdrag att relansera varumärket på den svenska marknaden. Det resulterade i Familjedrömjobbet, en kampanj som också genomfördes i Storbritannien.

Kampanj - Sociala Medier - Medierelationer

projektet

Club Med sökte en resglad familj för jobbet att recensera tre lyxiga all inclusive-resorts. Förutom att familjen fick resorna helt gratis, betalades det dessutom ut lön för arbetet. Jobbet publicerade på Instagram i form av en fototävling där deltagarna taggade sin bästa resebild med hashtagen #familjedrömjobbet. Över 300 familjer från hela Sverige ansökte om det extraordinära jobbet och slutligen stod en tvåbarnsfamilj från Göteborg som de lyckliga vinnarna på den svenska marknaden.

Familjen fick vänta tålmodigt på att få börja sitt drömjobb då det som bekant bröt ut en pandemi. Efter ett år kunde de äntligen åka ut på sitt första uppdrag vilket även kommunicerades till utvalda medier. Första resmålet blev till Club Meds Michès Playa Esmeralda i Dominikanska Republiken. Den andra destinationen var Grand Massif Samoëns Marrillon i franska alperna. Familjedrömjobbet avslutades sedan med den sista resan som gick till Club Med Cefalù på vackra Sicilien.

5 964 616

RÄCKVIDD

924 883

PR-VÄRDE (SEK)

2 774 649

ANNONSVÄRDE (SEK)