Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Julmys med gourmetlakrits

Om du i jul vill vara riktigt glad,
ska du testa på lakrits med kanel och vit choklad
Foto:Lakridsbybulow.se

Julbak i all ära, men ibland kan det vara skönt att ställa fram något riktigt gott utan att behöva anstränga sig. Vår kära kund Lakrids By Bülow är mästare på att kombinera lyx och smak i sin oerhört goda gourmetlakrits. I år har de lanserat sin WINTER-kollektion som bjuder på en blandning av våra julfavoriter. Bland annat hittar du CHRISTMAS som består av kanel och karamelliserad vit choklad, krispig smörkaramell med lakrits i mitten. Jul i en enda tugga helt enkelt.

Spana även in Lakrids By Bülows senaste kampanj “Share It With A Hater” som går ut på att lakritsälskare ska hjälpa till att konvertera världens lakritshatare. Signa upp dig på kampanjen för att få gratis smakprov av gourmetlakrits skickat till dig. Det finns bara ett krav – du måste dela med till någon som tror att de inte tycker om lakrits.

Se kampanjvideon här.

Besök kampanjsidan här.