Jullekar för hela familjen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Jullekar för hela familjen

I väntan på paket
är detta en perfekt aktivitet

Julen är ju faktiskt barnens högtid, så locka fram din inre barnslighet och dra igång några jullekar med hela familjen. Det kommer vara roligt för både barn och vuxna i väntan på Kalle Anka! Här kommer tre tips på lekar som passar alla åldrar.

Paketleken med en twist
Gör er redo för här gäller det att vara snabb! Slå in ett paket med flera lager med inslagningspapper och ta fram en tärning. Ni skickar sedan runt tärningen så den som får en sexa får börja öppna paketet. Tärningen fortsätter att skickas runt så om någon annan får en sexa skickas paketet vidare. För att göra det hela ännu svårare, men också roligare, ta på er ett par grytvantar så att paketöppningen blir utmanande. Den som tillslut öppnar hela paketet får det!

Inspireras av påsken
Det är inte bara under påsken vi kan leta efter godis, även julen passar perfekt för detta. Förberedd en stor skål med godis och göm antingen inomhus eller utomhus. Ge sedan deltagarna några ledtrådar och låt skattjakten börja! 

Julquiz 
Det finns en drös av olika julquiz att hitta online! Du kan också göra din egna för att göra ett lite mer personligt quiz eller så snor du helt enkelt Agencys Quiz i lucka 14 rakt av!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *