Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Agency utser årets julklapp

När du tröttnat på den verkliga världen
Tar denna klapp med dig på den virtuella färden

Årets officiella julklapp 2021 blev inte så förvånande evenemangsbiljetten. Vi har längtat efter att få vistas bland folk igen och få njuta av olika konserter och evenemang som vi tidigare inte kunnat på grund av pandemin. Men, pandemin är ännu inte över och det kan dröja innan vi får användning av evenemangsbiljetterna. Därför har vi på Agency utsett årets inofficiella julklapp 2021.

På Agency utser vi inget mindre än VR-glasögonen som årets julklapp. Ett perfekt alternativ i pandemitider. I glasögonen visas en digital låtsasvärld som kan ta dig runt till massa olika platser trots att du är kvar hemma i ditt vardagsrum. Ett perfekt komplement till evenemangsbiljetten helt enkelt!