Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Julbordets godaste drink

El Zorro es rapido – räven raska
Spanien och julen i samma flaska

Ingredienser
75 cl alkoholfri glögg
5 dl tranbärsjuice
1 apelsin, saften
4 kanelstänger
Granatäpple, kärnorna
2 apelsiner, i skivor
Malen kanel (till glasen)
Strösocker (till glasen)
5 dl fruktsoda
Is

 

Gör så här: 
1.Blanda glögg med tranbärsjuice, apelsinsaft, kanelstänger, granatäppelkärnor och apelsinskivor i en stor kanna eller skål. Spara en apelsinskiva till att fukta kanterna på glasen med. Låt stå och dra i ca 20 minuter.

2.Dekorera glasen genom att blanda kanel och socker på ett fat. Fukta kanten på glasen med en apelsinskiva och doppa sen glasen i blandningen av kanel och socker. Det är bra att förbereda ett tag innan så det hinner stelna ordentligt.

3.Häll i fruktsodan och is precis innan servering.