Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Club Meds skidrapport

Här är ett paket i avlångt slag, passar bäst i vinterväglag. 
Så packa väskan och dra till fjäll och snö, hoppas träningsvärken lägger sig innan det blir tö.

Att många svenskar älskar skidsemester är ingen hemlighet och Club Meds undersökning Skidrapporten 2022 visar att majoriteten helst håller sig kvar i de svenska backarna. Men även Österrike, Italien och Schweiz är resmål som lockar svenskarna. Skidresan vill de allra flesta spendera tillsammans med familjen följt av vänner. 

För att briljera i backen finns det några saker du kan tänka på. Väl i backen finns det nämligen några irritationsmoment som svenskarna gärna vill slippa för att få den bästa upplevelsen. Framför allt är det vårdslösa åkare som irriterar i skidbacken. Att skidbacken har dåligt underlag och att det är för många åkare i backen samtidigt är även ett störningsmoment.