Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Agency utser årets julklapp

Bland tusentals paket har vi fått napp,
Här kommer Agency’s ”Årets julklapp”

Evenemangsbiljetten, stormköket, mobillådan, elcykeln och det återvunna plagget. Ting som genom åren har klassats som ”Årets julklapp”. I år gavs den stora äran till det hemstickade plagget. Dock har vi på Agency har våra egna tankar om vad årets julklapp är.

Årets julklapp ska vara något som representerar och reflekterar vår samtid och klimatet vi lever i. Något som har fått nyväckt intresse. Vi lever just nu i en väldigt orolig omvärld med inflation, räntor, energipriser, konsumtion och ja, krig. Många har därför behövt anpassa sin vardag på sätt som kanske inte har varit så bekväma, om än nödvändiga.

Vi på Agency tror att det kyliga klimatet som vi befinner oss i idag, både bildligt och bokstavligt, har fått många att uppskatta det vi känner trygghet i, vår familj och våra vänner, våra nära och kära. Därför tror vi att årets julklapp är hemmakvällen. En kväll då man kan samla de man bryr sig om och umgås, spela brädspel och prata. En kväll för att känna värmen igen helt enkelt. Så istället för att köpa något, paketera det och slänga det under granen. Boka ett datum, samla familjen och hitta på något kul. Se en film, gräv fram era gamla brädspel, njut av varandras sällskap och tänd den värmande julgnistan.