Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

AD-PRAKTIKANT SÖKES TILL VÅREN

Inför våren 2023 söker vi en nyfiken och kreativ praktikant som brinner för att skapa snygg design, content till sociala medier och att jobba med högklassigt innehåll. Har du även erfarenhet av fotografering eller filmredigering så är ett stort plus! Hos oss får du chans att utveckla dina praktiska kunskaper och arbeta med några av Sveriges mest spännande varumärken.

Som praktikant på Agency får du vara med och skapa, producera och designa engagerande innehåll för olika sociala medieplattformar. Du får även vara med och bidra i produktionen av allt från infografiker, trycksaker, film- och bildredigering till innehåll på webb. Vi erbjuder en kreativ miljö där du får insyn i hur arbetet med design och kommunikation fungerar i en byråmiljö.

För att trivas hos oss bör du vara driven, ödmjuk och noggrann. Din bakgrund och utbildning är självklart också viktig, men huvudsaken är att du har ett brinnande intresse för design, kommunikation och det digitala landskapet. För att din tid ska bli lärorik ser vi helst att du gör din praktik i samband med eftergymnasiala studier. Och att du behärskar några av programmen inom Adobe CC på en grundläggande nivå. Din praktikperiod hos oss bör vara minst åtta veckor lång, men vi ser gärna att den är längre.

Vi ser gärna att du:

– Du har påbörjat eller avslutat studier inom design/digital marknadsföring

– Behärskar Adobe Photoshop, Illustrator och InDesign på en grundläggande nivå

– Är genuint intresserad av kommunikation, formspråk och att ta fram spännande budskap och koncept

–Är intresserad av content marketing och sociala medier

–Intresserad av fotografering och filmredigering är ett stort plus

Som praktikant hos oss får du:

– Arbeta med väletablerade och starka varumärken

– Arbeta med design och idé inom olika spännande branscher och områden

– Ta eget ansvar och arbeta i olika team och projekt

– Lära dig grunderna inom designproduktion för print och digitala kanaler

– Skapa content till sociala medier och hemsidor

– Använda din teoretiska bas och skaffa praktisk erfarenhet

– Praktisera på Sveriges mest engagerade byrå mitt i stan

Tror du att Agency är rätt för dig? Maila ditt CV, personliga brev och portfolio till caroline.sjodin@agency.se och låt oss veta varför. Ange att din ansökan avser AD-praktik. Intervjuer sker löpande.