Kris? Vi hjälper till dygnet runt alla dagar:
0709 15 25 90


Växel: 08 410 818 00
Kris? Vi hjälper till dygnet runt alla dagar:
0709 15 25 90


Växel: 08 410 818 00

Möt vår nya praktikant Felicia

Vi tar tempen på Felicia som valt att göra sin praktik hos oss. Här får vi en inblick i hennes tankar som en kommande stjärna i PR-branschen.

Hej Felicia, välkomna till Agency!

Kan du berätta lite om dig själv och din bakgrund?

Mitt intresse för marknadskommunikation sträcker sig långt tillbaka. På senare år har det blivit en hel del akademiska studier. Jag började studera MKV på Stockholms universitet innan jag gav mig ut på andra äventyr. Har bland annat varit verksam inom modebranschen och nyligen utbildade jag mig till flygvärdinna.

Innan jag hann lägga vingarna på hyllan hade jag tänkt vidareutbilda mig till pilot, men pandemin satte snabbt stopp för den planen och jag bestämde mig i stället för att återgå till mina ursprungliga studier genom en kandidat inom marknadskommunikation. Resten av berättelsen skrivs numera i presens och jag ser fram emot fortsättningen.

Hur har din första tid på Agency varit

Jag har fått en bra inblick i arbetet och blivit en del av teamet här på Agency. Vill rekommendera alla som har möjlighet att ha en praktik – gör det, det är fantastiskt kul!

Vilka aspekter av PR-branschen tycker du är mest spännande?

Ska bli spännande att följa utvecklingen av all teknologi, framför allt robotar och AI. De kommer förändra hur vi kommunicerar men inte ersätta den mänskliga faktorn som är så väsentlig inom kommunikation.

Vad tycker du är det bästa med att praktisera på Agency?

Kollegorna, helt klart! Det är människorna och företagskulturen som ger mig de rätta förutsättningarna för att inspireras och utveckla min potential.

5 SNABBA, FELICIA

Favoritrestaurang: Där den godaste tyska ölen serveras.
Favoritord: Hej! 
Favorittidning: 
Råd och rön, deras bäst-i-test talar mitt kärleksspråk.
Den bästa kommunikationskanalen:Den mänskliga. 
Humble brag:
 Den ”kändaste” personen i mitt kontaktnät heter Harry Styles.

Dela post: