NEWSROOM

Senaste nytt, skvaller och intressanta spaningar. It’s all here!

NEWSROOM

Senaste nytt, skvaller och intressanta spaningar. It’s all here!

2022-Den begagnade bilens år

Intresset och efterfrågan på begagnade bilar är högt och för den som går i säljtankar har tillfället knappast varit bättre. Med rådande halvledarkris och förseningar i produktionsleden ser 2022 ut att bli ett starkt år för andrahandsmarknaden.

Så når du ut i medielandskapet 2022

Många byråer skruvar otåligt på sig i väntan på att återgå till det normala. Det turbulenta året 2021 bjöd på många oväntade utmaningar. Agency blickar nu framåt och ger 3 tips för hur du når ut i medielandskapet 2022.

Agency firar 20 år

Agency PR firar 20 år, tillsammans med byråns VD och grundare Niclas Lövkvist blickar vi tillbaka över de år som har varit. För att ta reda på vad som ligger bakom framgångarna för Agency så har vi ställt några frågor till Niclas.

Möt Agencys nya stjärnskott

Vi välkomnar Agencys nya stjärnskott Axel von Arnold och Tobias Looft som stigit ombord under hösten. Spana in denna intervju för att lära känna dem bättre!

Knepen för att lyckas som junior konsult

PR-branschen är känd för högt tempo, snäva deadlines och utmanande projekt. Vi har tagit ett ögonblick för att lyssna på vår fantastiska kollega Emelie Halltoft, om hennes syn på kommunikation men även hur man lyckas som junior konsult.

Framgångsrecept för en lyckad praktik

Under hösten har vi den stora äran att få ha Rebecca Wallje som praktikant här på Agency. I denna korta intervju får du lära känna Rebecca lite närmre och ta del av tips som kan vara bra om du ska söka praktik. Läs mer här!