NEWSROOM

Senaste nytt, skvaller och intressanta spaningar. It’s all here!

NEWSROOM

Senaste nytt, skvaller och intressanta spaningar. It’s all here!

Agency firar 20 år

Agency PR firar 20 år, tillsammans med byråns VD och grundare Niclas Lövkvist blickar vi tillbaka över de år som har varit. För att ta reda på vad som ligger bakom framgångarna för Agency så har vi ställt några frågor till Niclas.

Möt Agencys nya stjärnskott

Vi välkomnar Agencys nya stjärnskott Axel von Arnold och Tobias Looft som stigit ombord under hösten. Spana in denna intervju för att lära känna dem bättre!

Knepen för att lyckas som junior konsult

PR-branschen är känd för högt tempo, snäva deadlines och utmanande projekt. Vi har tagit ett ögonblick för att lyssna på vår fantastiska kollega Emelie Halltoft, om hennes syn på kommunikation men även hur man lyckas som junior konsult.

Framgångsrecept för en lyckad praktik

Under hösten har vi den stora äran att få ha Rebecca Wallje som praktikant här på Agency. I denna korta intervju får du lära känna Rebecca lite närmre och ta del av tips som kan vara bra om du ska söka praktik. Läs mer här!

Debattartiklar: Så placerar ni er hjärtefråga i samhällsdebatten

Att ett företag, organisation eller varumärke står för något är eftersträvansvärt. Det skapar positiva ringar på vattnet, både hos omvärlden men även internt bland medarbetarna. Att inte bara fokusera på den egna affären och verksamheten utan att även aktivt verka för en hållbar samhällsutveckling är något fler bör prioritera. Men hur paketerar man sina åsikter och ambitioner på ett lämpligt sätt? Läs mer här!