Kris? Vi hjälper till dygnet runt alla dagar:
0709 15 25 90


Växel: 08 410 818 00
Kris? Vi hjälper till dygnet runt alla dagar:
0709 15 25 90


Växel: 08 410 818 00

Nya röster på radarn – välkomna Johan och Julia

Med sommaren bakom oss och hösten runt hörnet är vi glada att välkomna två nya kollegor, Johan och Julia – två färska tillskott till PR-scenen. Här får vi en liten inblick i deras första steg in i denna bransch

Hej Julia och Johan!

Välkommen till oss på Agency! Hur känns det att äntligen vara här?
Johan: Alltid spännande och lite pirrigt att vara ny på jobbet, men ska bli spännande att träffa alla och sätta tänderna i ett gäng olika kunder.
Julia: Det känns otroligt roligt! Kollegorna har varit väldigt välkomnande och det ska bli kul att få jobba med massor av spännande projekt. Vi har båda snackat om att vi varit lite semestersåsiga så det ska bli skönt att sätta i gång!

Vad är era roller?
Johan: Min roll som junior PR-konsult kommer handla om att rådgiva kunder med ditten och datten och i allmänhet hitta sätt för de att synas och höras, vilket ibland är lättare sagt än gjort.
Julia: Precis som Johan så kommer jag också vara anställd som junior PR-konsult och både jobba tänka strategiskt och hands-on med kunder. Båda vi har ju olika bakgrunder och erfarenheter, så det känns bra och givande att kunna hjälpa varandra så här i början.

Vad drev dig att gå över till PR-byrå??
Johan: Jag gillar när det händer saker. Och att vara där det händer saker. Då passar PR rätt fint, då det krävs att ständigt vara uppdaterad och hitta nya finurliga sätt att skapa förtjänad uppmärksamhet på. Sen är det kul att sätta sig in i branscher och ämnen man egentligen inte har en aning om.
Julia: För mig har det alltid varit en del av planen att jobba på PR-byrå. Jag trivs väldigt bra med att jobba med mycket olika saker, ha många bollar i luften och utvecklas i en bransch som ständigt förändras.

Hur ser du på framtiden, vad vill du göra om 10 år?
Johan: Är ju en person med många intressen och drömmar om att ha ett finger i mycket. Så att i framtiden ha bockat av något hade varit skönt. “Superentreprenör” skulle vara kul att kunna lägga till på CV:t, haha.
Julia: Jag brukar inte planera så långt fram, och har framför allt inga tankar på några entreprenörsäventyr. Skämt åsido, har jag självklart drömmar som jag hoppas att jag är lite närmare om 10 år! Jag kommer i alla fall definitivt att jobba med PR på ett eller annat sätt, så mycket vet jag.

Vi hoppas du ska trivas hos oss, något du ser fram emot lite extra?
Johan: Snart är ju mörkret och snöslasket här. Därför känns det extra härligt att under kafferasten kunna hinna fånga de sista solstrålarna i Humlan.
Julia: Vi båda pratade om att det känns skönt att vara så centralt och nära grönska. Men riktigt så pessimistisk kring vintermörkret är inte jag. Att lära känna Östermalm bättre och upptäcka lite nya lunchställen hade varit trevligt, Johan som säger att han ”har stenkoll på lunchställen” har redan lovat att introducera mig för alla dolda pärlor i närheten.

Dela post: