Kris? Vi hjälper till dygnet runt alla dagar:
0709 15 25 90


Växel: 08 410 818 00
Kris? Vi hjälper till dygnet runt alla dagar:
0709 15 25 90


Växel: 08 410 818 00

Vi välkomnar OnePlus till Agency

Det kinesiska teknikföretaget OnePlus har valt Agency som ny samarbetspartner. Uppdraget handlar om att öka synligheten på den svenska marknaden genom PR och kommunikation.

OnePlus grundades 2013 och leds idag av Pete Lau. Sedan starten har smartphones varit den primära produkten men företaget har även tagit stora kliv framåt när det kommer till teknikprodukter såsom hörlurar, surfplattor och tangentbord.

– Vi på OnePlus strävar alltid efter att bli bättre. Det känns därför kul att kunna välkomna Agency som en del av vårt växande Community. De känns som den perfekta byrån för oss då de har gedigen erfarenhet av PR-arbete med andra kända varumärken. Det ska bli kul att se vad vi kan uppnå tillsammans, säger Ville Lidman, Senior Marketing Manager på OnePlus.

I den tuffa konkurrensen med övriga teknikvarumärken innefattar en stor del av PR-uppdraget att jobba med pressbearbetning och synlighet i media. OnePlus presenterade nyligen flera teknikprodukter över hela världen med ett stort lanseringsevent i Indien. I samband med detta har samarbetet med Agency redan inletts.

– OnePlus är en fantastisk kund för oss på Agency. Det är ett stort företag som är väletablerat och står för en innovativ och utmanande teknik, vilket gör dem till en stark spelare på den svenska marknaden. Vi har redan startat arbetet tillsammans och ser fram emot att göra många spännande saker framöver, säger vår projektledare Adam Pettersson.

Dela post: