Kris? Vi hjälper till dygnet runt alla dagar:
0709 15 25 90


Växel: 08 410 818 00
Kris? Vi hjälper till dygnet runt alla dagar:
0709 15 25 90


Växel: 08 410 818 00

Public relations

Ditt varumärke är vad andra säger om dig när du inte är där.
På Agency ser vi till att de säger bra saker.

Tricket är att få människor och medier som dina målgrupper känner förtroende för att förmedla rätt budskap om dig, ditt företag och ditt varumärke. De ska vara dina ambassadörer.

Agency är en boutique. Vi skräddarsyr varje uppdrag efter just era unika behov och förutsättningar. Det är både en fråga om respekt och en beprövad metod för att få bättre resultat.

Kriskommunikation & medieträning

Att veta vad man ska säga – och hur – är helt nödvändigt för att lyckas väl i media. Det gäller i med- och motgång. Agency genomför varje år flera dussin medieträningar med talespersoner och chefer för ledande svenska och utländska företag och organisationer.

Kriskommunikation är i hög grad planering. Vad gör vi när det otänkbara händer? Vad är förresten det otänkbara? Vem ska tala och vad ska vi säga? Till vem? Vi hjälper till med planering, träning och handfast stöd när krisen inträffar. 

Investor
relations

Att kommunicera till marknadens aktörer på ett sätt som långsiktigt stärker trovärdigheten är en särskild konst. Det gäller inte minst att kunna balansera rätt mellan avsändarens önskemål och formella regelverk. Rätt hanterat ger goda relationer till investerare, myndigheter och andra stakeholders en skarp konkurrensfördel. Vi kan hjälpa till att uppnå det.

Event

Vi har under nästan ett kvarts sekels verksamhet genomfört events för såväl tusentals deltagare som för en enda utvald nyckelperson. Vid exempelvis pressträffar och arrangemang för influencers sköter vi allt från ax till limpa. Vi står för all hantering – från inbjudningar, osa-listor till personal på plats och uppföljning av resultat.

Sociala medier &
Influencer marketing

Agency ansvarar för sociala medier för många uppdragsgivare. Vi arrangerar olika former av samarbeten med influencers, vi skapar innehåll för allt från LinkedIn till TikTok och vi hanterar det praktiska arbetet med publiceringar och bevakning av relevanta kanaler.

Design, webb & reklam

Faktaspäckade rapporter, kreativa infographics, annonser, böcker, spel, vinylskivor… Vi har producerat mycket kul på Agency. Det är ju inte bara ord som kan förmedla ett budskap. Vår egen AD gör mycket och vårt kontaktnät bland produktionsbolag och specialister är stort.

Film, TV & podd

Att äga sin egen berättelse i egna kanaler är förstås värdefullt. Rörliga och ljudliga medier som filmer och poddar är en attraktiv paketering som hjälper till att nå målgrupperna med rätt budskap. De kan även fungera som motorer för redaktionell publicitet. Vi hjälper till med planering, produktion och kommunikation.

Workshops

Kriskommunikation

Ibland behövs inte så mycket för att kraftigt förbättra en organisations kompetens inom områden som kan vara helt avgörande för varumärkets värde. Lite drygt tre timmar – en förmiddag – räcker långt. Så långa är våra färdigpaketerade workshops inom kriskommunikation, mediehantering och storytelling.