Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

3 julklappstips från Agencys medarbetare

Att fixa klapparna inför jul kan vara svårt
Här kommer tre tips från vår julklapps-support

Har idétorka blivit din nya jultradition? Det är inte alltid helt lätt att veta vad man ska ge bort till pappa, mormor eller bästa vännen. Agencys medarbetare Carina, Dian och Gabriel delar därför med sig av tre julklappstips som passar de flesta personer och plånböcker.
“Olika dofter associerar vi ofta med minnen eller platser, varför inte ge bort ett doftljus i julklapp för att skapa nya minnen? Glöm vaniljljusen från Ikea och satsa på ett lyxigt doftljus – perfekt julklapp både till dig själv och till andra! Mina favoriter är Byredo och Diptyque, håller länge och har otroligt härliga dofter i sitt utbud.“
Carina
“Ett hett tips i tider av distansarbete är att ge bort ett dressat mjukisplagg. En långärmad piké i stretchigt bomullstyg eller chinosliknande mysbyxor ser lika bra ut i Zoom-mötet som de känns när du “arbetar” från soffan.”
Dian

“I tider när det blir allt mörkare och kallare ute så tänder vi gärna fler ljus hemma. Men en undersökning från 2018 visar att var fjärde saknar en brandsläckare hemma. Så gör någon en tjänst och ge bort en brandsläckare. Idag finns flera olika modeller som är av snyggare design och faktiskt gör sig bra som inredningsdetalj.”

Gabriel