NEWSROOM

Senaste nytt, skvaller och intressanta spaningar. It’s all here!

NEWSROOM

Senaste nytt, skvaller och intressanta spaningar. It’s all here!

SBC lanserar Sveriges Bostadsrättsrapport 2024

För sjunde året i rad lanserar SBC Sveriges Bostadsrättsrapport. Rapporten ger en unik inblick i vad svenska bostadsrättshavare tycker och tänker kring allt som har med bostadsrättsföreningen att göra.

GROHE LANSERAR VATTENKOLLEN

Det är enkelt att glömma hur en lång, varm morgondusch egentligen påverkar din vattenkonsumtion och elräkning. Desto svårare är det att förstå vad man kan göra åt det. Tillsammans med GROHE har vi lanserat Vattenkollen – ett digitalt verktyg som enkelt ger dig en överblick över ditt hushålls vatten- och energianvändning.

SÅ LYCKAS DU MED NYHETSBREVET

Aldrig har det varit mer tillgängligt för varumärken att pumpa ut innehåll från alla håll och kanter. Desto svårare är det att faktiskt pricka rätt. Att med hög fingerfärdighet och kvickfotat guerilla-tänk skapa snackisar som får eget liv på sociala plattformar, och i kafferum. Aktiviteter som kan placera varumärket i strålkastarljuset och faktiskt få effekt i kronor och ören.

LELO nominerad i Nordic PR Awards

Redan 2021 inledde LELO ett samarbete med Agency och sedan dess har vi tillsammans genomfört många framgångsrika kommunikationsaktiviteter, events, seedings och samarbeten.