NEWSROOM

Senaste nytt, skvaller och intressanta spaningar. It’s all here!

NEWSROOM

Senaste nytt, skvaller och intressanta spaningar. It’s all here!

Rättvisaren 2023

För femte året i rad tar Mediekompaniet fram Rättvisaren tillsammans med Kantar Sifo. Årets rapport visar vilka som får ta plats i media samt vilka som faller utanför.

Vi välkomnar OnePlus till Agency

Det kinesiska teknikföretaget OnePlus har valt Agency som ny samarbetspartner. Uppdraget handlar om att öka synligheten på den svenska marknaden genom PR och kommunikation.

SBC lanserar Sveriges Bostadsrättsrapport 2023

För sjätte året i rad lanserar SBC Sveriges Bostadsrättsrapport. Rapporten ger en unik inblick i vad svenska bostadsrättshavare tycker och tänker kring allt som har med bostadsrättsföreningen att göra.

Fem saker ditt företag bör tänka på inför alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag är en högtid som blir allt viktigare för oss svenskar. Enligt statistik från Svensk Handel planerar två av fem svenskar att uppmärksamma den 14 februari i år, där det främst är den yngre generationen som firar högtiden.

Möt Agencys nya stjärnskott

Under förra veckan började vår eminenta juniorkonsult Daniella Bornstein som nyligen tagit en dubbelexamen inom Reklam, PR och Data- och systemvetenskap. Ett härligt tillskott till Agency som vi bad dela med sig av sina tankar kring marknadskommunikation.