Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

LELO nominerad i Nordic PR Awards

 

Redan 2021 inledde LELO ett samarbete med Agency och sedan dess har vi tillsammans genomfört många framgångsrika kommunikationsaktiviteter, events, seedings och samarbeten med intressanta och relevanta experter och påverkare. Vi har även släppt tre upplagor av Onanirapporten – som i dag blivit en given källa för medier och intressenter som informerar om relationer, sex och onani. Något som är viktigt för att bryta stigman. Nu gläds vi åt att LELO är nominerade i Nordic PR Awards och kategorin “Best innovative communication”, en tävling som avgörs den 26:e oktober.

 

Arbetsgrupp 
Maria Karlbom – Projektledare
Hanna Vult von Steyern – PR-konsult
Alva Starlander – PR-konsult
Julia Hallberg – Junior PR-konsult