Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

SBC lanserar Sveriges Bostadsrättsrapport 2024

För sjunde året i rad lanserar SBC Sveriges Bostadsrättsrapport. Rapporten ger en unik inblick i vad svenska bostadsrättshavare tycker och tänker kring allt som har med bostadsrättsföreningen att göra.

Torsdagen den 7 mars höll vår kund SBC i ett frukostseminarium för att presentera resultatet av Sveriges Bostadsrättsrapport. SBCs områdesexperter gick igenom samtliga kapitel och lyfte de främsta insikterna inom ekonomi, juridik, fastigheten, trygghet och styrelsen. Förhoppningen är att rapporten kan användas som ett hjälpmedel för styrelser runt om i landet. Vi är stolta över vår kund och arbetet med detta projekt.

Du hittar rapporten och mer information på SBCs hemsida sbc.se/bostadsrattsrapporten