Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Tre medarbetare tipsar om julmat

Julmat av alla slag
kanske något att stilla ditt behag?

”Varje år dagen innan julafton samlas familjen och har uppesittarkväll där vi kollar bingolotto och äter den årliga julsmörgåsen. Den innehåller vörtbröd, ett salladsblad, en klick rödbetssallad, en skiva julskinka toppat med en tunn äppelskiva. Det är en svårslagen kombination som blivit en riktig julfavorit i min familj!”
Anna

”På julafton samlas alla i närmsta familjen och firar jul på landet. Ett underbart traditionellt julbord som hade mycket att bjuda på, men jag tror att många idag kan känna igen sig i att det kan bli lite väl tungt med så många variationer av kött, fisk och ost. Så vi introducerade grönkålssallad med granatäpple och ädelost samt apelsinvinägrett. Det har blivit en favorit som balanserar ut julbordet perfekt!”
Axel 

“Mammas hemlagade köttbullar är ett självklart måste! Med en touche av kryddpeppar för att få till den där juliga smaken. En given favorit för hela familjen.”
Caroline