Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Så löser du paketpaniken

Nu är julen bara runt knuten
så låt oss hjälpa er med julklappar i sista minuten

Nu har vi räknat ned dagarna och plötsligt är julen kommen. Med bara två dagar kvar kan däremot paketpaniken smyga sig på. För du kanske inte har hunnit handla allt än? Ingen fara. Här kommer några tips på sista minuten klappar!

1. Spring till närmaste matbutik
Man behöver inte vara en stjärna i köket för att uppskatta delikatesser. Spring till närmaste matbutik, vars öppettider ofta är generösa, och plocka på dig massa gott. På deras delikatess-avdelningar kan du hitta allt från färsk pasta till spännande kryddor. Köp en fin korg och slå in allt med cellofan. Det blir en personlig julklapp som definitivt kommer att uppskattas!

2. Bjud på en upplevelse
En julklapp behöver ju faktiskt inte vara något materiellt. Så bjud istället på en upplevelse, den slits aldrig ut! Det kan vara allt från ett bio-besök eller en brunch till barnvaktstimmar till trötta småbarnsföräldrar.

3. En liten vit lögn skadar ingen 
Sitter du där kvällen innan och har någon kvar på listan som du helt enkelt inte hunnit med i all stress? Då kan du dra en vit lögn – det låter värre än vad det är. Kika runt på e-handelns enorma utbud och beställ det som känns som den perfekta julklappen. Sedan skriver du ihop en fin julhälsning, en bild på presenten och slår in. Kanske till och med använda julkortet vi delade i lucka 21? Förklara sedan att presenten inte hunnit fram men kommer levereras inom kort! Tro mig, det kommer vara lika uppskattat ändå.